Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Advies en ondersteuning

Het besturen van een vereniging in de 21ste eeuw valt niet mee. Er komen steeds meer regels voor verenigingen. Milieuwetgeving, verenigingsrecht, bestemmingsplannen, Arbo-verplichtingen, legionella preventie, onroerende zaakbelasting, sociale hygiène zijn er slechts een paar van.

Niemand kan verwachten dat een vrijwillige bestuurder de ontwikkelingen en procedures op het gebied van wetten en regels actueel kan volgen. Het AVVN heeft daarvoor een deskundige en professionele staf. Zij verleent onze verenigingen en bonden rechtshulp en ondersteuning. Van een schriftelijk advies tot actieve onderhandelingen. Wat u maar wilt.

Kortom u krijgt bij ons al die informatie, advies en ondersteuning die u nodig heeft om uw vereniging goed te kunnen besturen. Onze advisering en ondersteuning is als volgt opgebouwd:

  • Eerstelijns ondersteuning door onze eigen medewerkers

  • Tweedelijns ondersteuning door een keur aan freelance specialisten zoals advocaten, bodemanalysten, fiscalisten e.d.

Maar er is meer. Het AVVN kent een eigen en voor tuinverenigingen op maat gesneden conflictbeslechting. Deze conflictbeslechting bestaat uit twee onderdelen:
  • Bemiddeling 

  • Bindend advies 

Een belangrijke manier om binnen verenigingen zelf problemen op te lossen, door mensen die de tuinverenigingen van binnenuit kennen. Om conflicten binnen een vereniging zo snel mogelijk op te lossen. Zodat het besturen leuk blijft en u ook nog tijd overhoudt om te tuinieren.

Meer weten, neem geheel vrijblijvend met ons contact op.