Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

AVVN voor bloeiende verenigingen

Als landelijke organisatie voor hobbytuinders komen we als geen ander op voor de belangen van onze leden: tuinverenigingen en -bonden. Wij bieden rechtszekerheid en rust in woelige tijden. Oplossingen als de nood hoog is. Maar ook preventief advies op momenten dat er geen vuiltje aan de lucht is. Wij staan altijd voor onze leden klaar. Want hun wel en wee gaat ons aan het hart.

Samenwerking

Ruim 215 verenigingen en bonden zijn bij ons aangesloten. Om problemen voor te zijn. Of om direct al te kunnen profiteren van de schat aan kennis en ervaring die wij in de loop van ons bijna 90-jarig bestaan hebben vergaard. Of gewoon uit solidariteit.

Is uw club (nog) geen lid van het AVVN? Lees dan op de deze pagina’s in het kort over onze diensten. Meer weten of informatie op maat? Stuur dan een e-mail of neem contact op met ons: telefoon (030) 670 1331.

Wij vertellen u graag van de hoed en de rand en over de mogelijkheden om er voor te zorgen dat ook uw vereniging sterker komt te staan en zich landelijk organiseert.

 Download onze brochure AVVN voor verenigingen