Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

AVVN zorgverzekering.

VGZ en AVVN slaan handen ineen: Collectieve zorgverzekering voor onze volkstuinders 

Het AVVN komt op voor jouwbelangen als volkstuinder. Dat is je bekend. We willen het beste voor je op de tuin en in de vereniging. En als het mogelijk is, willen we je ook verder helpen en van dienst zijn. Die kans doet zich nu voor.

Het AVVN en zorgverzekeraar VGZ hebben de handen ineen geslagen om exclusief voor onze volkstuinders een collectieve zorgverzekering aan te bieden. Je profiteert van ruime vergoedingen tegen een aantrekkelijke korting van 8% op de basisverzekering Ruime Keuze en Eigen Keuze en 5% op de Goede Keuze en 10% op de aanvullende pakketten (m.u.v. de aanvullende tandartsverzekeringen en de doelgroeppakketten).

Volkstuinieren is een gezonde hobby. Lekker bewegen in de buitenlucht houdt je lichaam fit en je gemoed monter. De volkstuin heeft een positief effect op de gezondheid, zeker die van senioren. Ze hebben minder gezondheidsklachten, bezoeken minder de huisarts en zijn meer tevreden over hun leven dan leeftijdsgenoten zonder volkstuin. Dat blijkt uit het Vitamine-G onderzoek van Alterra Wageningen. Deze gezonde levensstijl mag dan ook best beloond worden, vinden VGZ en AVVN. Vandaar dat wij deze collectieve AVVN/VGZ-zorgverzekering in het leven geroepen hebben. Wij vinden het belangrijk dat u kunt blijven rekenen op goede zorg, nu en in de toekomst. Het gaat niet alleen om medische zorg, maar ook om ouderenzorg, gehandicaptenzorg, preventieve zorg, mantelzorg en thuiszorg.

Zorgverzekering volkstuinders

Ruime vergoedingen en veel services

Je krijgt bij VGZ een compleet pakket én goede zorg. VGZ is een zorgverzekeraar die wil weten wat mensen belangrijk vinden in de zorg. Zodat de diensten goed blijven aansluiten bij de veranderende behoeften. VGZ wil zoveel mogelijk voor u regelen. Zodat je zo zorgeloos mogelijk kunt leven. Daarom biedt VGZ naast een pakket met ruime vergoedingen ook tal van services en diensten om het leven gemakkelijker te maken.

VGZ stimuleert u met vergoedingen en diensten tot een nog gezondere leefstijl. Ook ondersteunt VGZ op diverse manieren mantelzorgers. Door gezamenlijk voorlichting en advies hierover te geven, helpt VGZ actief om gezondheidsproblemen zoveel mogelijk te voorkomen.

De zorgverzekering van VGZ

Goede zorgverleners hebben aandacht voor hun patiënt, kunnen goed luisteren en nemen de tijd voor een behandeling, zo blijkt uit consumentenonderzoek. De medewerkers van VGZ zetten zich elke dag in om de beste zorg voor u te regelen. Als één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland heeft VGZ afspraken gemaakt met meer dan 30.000 zorgverleners over de gewenste kwaliteit van de zorg. En met leveranciers van geneesmiddelen maken ze prijsafspraken om de zorg zo betaalbaar mogelijk te houden.

VGZ heeft uitgebreide keuze voor aanvullende pakketten. Zo kun je kiezen voor een aanvullend pakket wat past bij uw levensfase. Dit zijn pakketten inclusief tandheelkunde voor jongeren, singles/duo’s zonder kinderen, gezinnen en 50-plussers.

Meer informatie

Wil je graag weten wat de mogelijkheden van de AVVN-zorgverzekering voor u zijn? Op ’Login voor abonnees’ vind je alle informatie over de collectieve zorgverzekering voor volkstuinders. De inlogcode staat in de laatstverschenen De Tuinliefhebber.