Sluit je aan

Bemestingsadvies

Wat is de voedingsbehoefte van de grond in je moestuin? Nuttig om te weten als je een nieuwe tuin aanlegt of als je ziet dat bepaalde gewassen in je tuin het niet zo goed doen. Misschien komt dat wel door te weinig of juist te veel voedingsstoffen. Wil je helderheid, maak dan gebruik van de AVVN-tuinbemestingsactie en ontvang een bemestingsadvies. We geven alleen bemestingsadviezen voor de moestuin.

Aanvragen gaat op deze manier:

  • Ontvang je De Tuinliefhebber? Maak dan € 50,-* over op IBAN NL 07 INGB 00000 10952 t.n.v. AVVN te Utrecht onder vermelding van ‘bemestingsadvies’ en je e-mailadres.
  • Vervolgens stuur je een e-mail naar info@avvn.nl waarin je om toezending vraagt van het aanvraagformulier bemestingsadvies. Wij zenden je die dan toe, samen met de instructies voor het nemen van een grondmonster en hoe je het grondmonster naar het laboratorium toezendt.
  • Wanneer wij de analyse van het laboratorium binnen hebben, zetten we dit om naar een bemestingsadvies en die mailen we je dan.

* Tuinleden van bij ons aangesloten verenigingen, bonden en groepen, en verder abonnees en supporters ontvangen De Tuinliefhebber op hun huisadres. Behoor je hier niet toe? Dan betaal je € 70,-. Deze prijzen gelden vanaf 24 augustus 2020. Aanvraagformulieren die voor die datum in De Tuinliefhebber stonden, kun je niet meer gebruiken.