Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Bemestingsadvies

Het kan nuttig en verhelderend zijn om eens een grondonderzoek te laten doen. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe tuin aanlegt, maar ook wanneer u merkt dat bepaalde gewassen het niet zo goed doen. Wellicht mist uw grond belangrijke voedingsstoffen.

Maak dus eens gebruik van onze AVVN- tuinbemestingsactie!

Interesse in een bemestingsadvies? Aanvragen gaat voortaan op deze manier:

  • U maakt € 45,-* over op IBAN NL 07 INGB 00000 10952 t.n.v. AVVN te Utrecht onder vermelding van ‘bemestingsadvies’ en uw e-mailadres.
  • Vervolgens stuurt u een e-mail naar info@avvn.nl waarin u om toezending vraagt van het aanvraagformulier bemestingsadvies. Wij zenden u die dan toe, samen met de instructies voor het nemen van een grondmonster en hoe u het grondmonster naar het laboratorium toezendt.
  • Wanneer wij de analyse van het laboratorium binnen hebben, zetten we dit om naar een bemestingsadvies en mailen dat naar u.

Dankzij deze nieuwe manier van aanvragen is de verwerkingstijd korter en krijgt u sneller het bemestingsadvies in uw mailbox. De aanvraagformulieren die voorheen in De Tuinliefhebber stonden kunt u niet meer gebruiken.

* Voor leden van aangesloten verenigingen, abonnees op de Tuinliefhebber en leden van de Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren. Bent u dit niet? Dan betaalt u € 60,-.

 

STUUR GEEN GRONDMONSTER NAAR ONS!