Sluit je aan

De Tuinliefhebber

Fris, kleurig, springlevend en lekker dik met 48 kleurrijke pagina’s vol informatie voor echte tuinliefhebbers. De Tuinliefhebber verschijnt vier keer per jaar in een lente-, zomer-, herfst- en wintereditie. Een paar weken voor het begin van ieder nieuwe seizoen wordt De Tuinliefhebber bij je thuis bezorgd.

De Tuinliefhebber inspireert in de lente met artikelen over voorjaarsteelten en ontwakend leven in de tuin. Het zomernummer zindert van de zomerzon. In de herfst helpt De Tuinliefhebber je met de laatste oogsten en opent hij je de ogen voor de toenemende rust in de natuur. In de winter helpt De Tuinliefhebber je dit jaargetijde door te komen met tuinplannen en karweitjes voor koude dagen.

Natuurlijk tuinieren
De Tuinliefhebber heeft het natuurlijk tuinieren hoog in het vaandel staan. Gezonde, smakelijke groenten, bossen fraaie plukbloemen en intens geurende kruiden uit eigen tuin zijn voor iedere tuinier weggelegd.

Voorwaarde is wel dat je het gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen achterwege laat, de bodem goed verzorgt, de biodiversiteit in de tuin stimuleert en oog houdt voor natuurlijke processen.

De Tuinliefhebber helpt je daar bij. Met elk seizoen weer vele informatieve en inspirerende artikelen en vaste rubrieken en columns.

TL42019_cover.jpg

Bestelformulier