Sluit je aan

Ik word supporter

Wees welkom bij AVVN, de groene familie sinds 1928.

Met jouw steun kunnen we groen in de buurt bevorderen en samen tuinieren nog makkelijker en leuker maken! Dankjewel voor je bijdrage!

Als je ons steunt met €30 of meer per jaar, ontvang je ons inspirerende magazine De Tuinliefhebber. Vier keer per jaar (elk seizoen) valt De Tuinliefhebber op je deurmat en lees je over over thema’s als natuurlijk tuinieren en het bevorderen van biodiversiteit, het plezier in en van de buurttuin, maar ook moestuinieren en hoe je daarmee je eigen voedsel kunt kweken en gezond(er) en zelfvoorzienend(er) kunt leven. Als je je aanmeldt als suppporter, ontvang je het eerstvolgende nummer automatisch thuis.

Je supporterlidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd, tenzij je twee maanden voor beëindiging van het lidmaatschapjaar, je lidmaatschap stopzet.

Gedurende het jaar informeren en inspireren we je regelmatig via onze leuke Facebookpagina en onze nieuwsbrieven. Volg je ons al en sta je al ingeschreven? Voor onze AVVN nieuwsbrief kun je je eenvoudig online aanmelden.

Elk seizoen sturen we ook een nieuwsbrief Natuurlijk Tuinieren met allerlei groeninformatie en tips. Meld je gerust aan.

Tuinier met ons mee
Over natuurlijk tuinieren en samen tuinieren weten wij inmiddels een hele hoop. Niets is zo leuk dan al die kennis en tips & trucs te delen.
We zien en horen en je graag in onze (online) groene omgeving!

Meld je nu aan als supporter en vul het formulier in. Dankjewel!

Ik word supporter/wil meer informatie

Wij worden lid/willen meer informatie

Wil je als vereniging of stichting je bij ons aansluiten, vul onderstaand formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met je op over wat wij als AVVN voor jouw tuinvereniging of stichting kunnen betekenen. Bedankt voor je belangstelling!