Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Internationale samenwerking

Ook op Europees niveau behartigen wij de belangen van de Nederlandse hobbytuinders. Wij doen dat onder meer via onze Europese organisatie Office National du Coin de Terre en des Jardins Familiaux. Bij deze organisatie zijn 13 landelijke organisaties voor hobbytuinders aangesloten. Samen vertegenwoordigen zij ruim 2.000.000 hobbytuinders.Hyphen 62

Het Office International onderhoudt namens de aangesloten landen contacten met bijvoorbeeld de Europese Unie, de Europese Commissie en de Raad van Europa. Door het aannemen van resoluties tracht zij tevens onderwerpen die hobbytuinders treffen aan te kaarten bij nationale regeringen.

Jaarlijks is er een internationale bijeenkomst in de vorm van een internationaal congres, een seminar of een studie sessie. Tijdens deze bijeenkomsten worden uitgebreid kennis en ervaring uitgewisseld.

Het Office International geeft periodiek een digitaal magazine, Hyphen of Bindestrich genaamd. U kunt dit magazine via onze website downloaden. Kijk hiervooronder aan deze pagina.

Lees hier de eindejaarsboodschap 2017 van de secretaris generaal.

Het Office International heeft ook een eigen website: www.jardins-familiaux.org