Sluit je aan

Samen tuinieren

Een volkstuin, stadstuin of moestuin: tuinieren kan altijd. Doe het met je partner, je kinderen of de buurman. Tuinieren ontspant, verbindt en is ook gewoon hartstikke leuk om te doen. Nóg een voordeel: je kunt je eigen eten kweken!

AVVN is de grootste community voor Samen Tuinieren. Wij doen er alles aan om Samen Tuinieren te beschermen en bevorderen. Dat doen we door te verbinden, stimuleren, helpen en samenwerken. Wij maken ons hard voor voldoende ruimte voor Samen Tuinieren in iedere wijk, of ieder dorp of stadsdeel van Nederland!

Klaar voor de toekomst

AVVN biedt rechtszekerheid en rust in woelige tijden. Dat doen we al sinds 1928, trouwens. Heeft de gemeente nieuwbouwplannen op de plek van je vereniging? Wij helpen met alle nodige gesprekken en procedures. Nieuwe statuten nodig voor je vereniging? Ook dan kunnen we helpen. Zomaar een paar voorbeelden van hoe wij verenigingen en bonden bijstaan en helpen. Hieronder lees je nog veel meer.

Ruim 225 verenigingen en bonden zijn bij ons aangesloten. Om problemen voor te zijn. Of om direct al te kunnen profiteren van de schat aan kennis en ervaring die wij hebben vergaard. Of gewoon uit solidariteit.

Advies en ondersteuning

Samen conflicten oplossen

Workshops en andere bijeenkomsten

En dit doen wij verder nog

Kennistuin voor al jouw vragen en onze antwoorden

Sluit je aan