Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Steun ons werk

Wij zien graag dat zoveel mogelijk hobbytuinders plezier hebben van hun tuin. Dat doen we door voorlichting te geven over tuinieren, de natuur in de tuin en alles wat daarmee samenhangt, nieuwe initiatieven te ontplooien en de belangen van hobbytuinders op allerlei plekken te behartigen.

Groen en natuur in steden en dorpen zijn voor de leefbaarheid van groot belang. Het AVVN zet zich in voor het behoud van stedelijk groen, voor natuurlijke tuinenparken en voor groene en natuurlijke voor- en achtertuinen. Via onze website en de Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren geven we gratis tips voor (natuurlijk) tuiniers. Daarnaast geven we tegen zeer lage kosten publicaties uit over deze onderwerpen. Wij willen dat informatie over natuurlijk tuinieren voor een zo groot mogelijke groep tuiniers beschikbaar wordt en blijft. Dat kost geld. Om dat mogelijk te blijven maken kunt u ons helpen. Dat kan door rechtstreeks donateur te worden van het AVVN (stuur dan een e-mail met uw gegevens naar ons, dan zenden wij u nadere informatie) of via de VriendenLoterij.

In dat laatste geval kunt maakt u niet alleen ons werk mede mogelijk, maar maakt u zelf nog kans op prijzen. Hoe? Via de VriendenLoterij. Opgeven kan onderaan deze pagina. Als u eenmaal op de website van de VriendenLoterij bent en een of meer loten bestelt, doe dat dan op naam van AVVN in Utrecht. Zo gaat u ons steunen en kunnen wij ook in de toekomst u van dienst blijven.
Naast het AVVN helpt de VriendenLoterij onder meer Humanitas, het Nationaal Fonds Ouderenhulp, Nationaal Jeugd Fonds Jantje Beton en Fonds Slachtofferhulp Nederland.

Elke maand kans op een miljoen!
Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. En als u met dat lot speelt op naam van AVVN, gaat een deel van dat bedrag rechtstreeks naar ons, iedere trekking opnieuw. Speel mee, en maak elke trekking kans op één van de fantastische prijzen! ITwee maal per jaar is er zelfs één miljoen euro te winnen.
Alvast hartelijke dank voor uw steun en betrokkenheid.

Klik op het logo als u het AVVN wilt steunen via de VriendenLoterij. Alvast veel succes met uw deelname!

 Vriendenloterij