Sluit je aan

Tuinieren met AVVN

AVVN is een community met meer dan 200 groepen, afdelingen, verenigingen, bonden, stichtingen en ruim 30.000 tuinders. Samen staan wij voor het verbinden van mensen met passie voor tuinieren, het delen van kennis en het versterken van groen. Maak deel uit van deze community of steun ons.

Wij zien graag dat iedereen die samen tuiniert plezier heeft van z’n tuin. Dat doen we door voorlichting te geven over tuinieren en de natuur in de tuin. Door ontmoetingen te organiseren om kennis en ervaringen uit te wisselen. Door workshops te geven over alles waarover een tuinder maar wil leren.

We komen op voor het groen en natuur in steden en dorpen, voor tuinenparken en voor plaatsen waar samen getuinierd wordt. We maken ons sterk voor natuurlijke volkstuinen, voor- en achtertuinen en balkons.

Onder meer via deze website geven we aan iedereen gratis tips voor natuurlijk tuinieren, uitgebreide beschrijvingen die je bij het tuinieren kan helpen via Groentjes en veel gestelde vragen zowel op het gebied van tuinieren als op het gebied van organiseren. We willen dat deze informatie voor een zo groot mogelijke groep beschikbaar is en blijft.  

Om dat mogelijk te maken kun je ons helpen via één van de volgende mogelijkheden:

Alvast hartelijk dank voor je steun en betrokkenheid.

Word supporter/sluit je als groep aan

Vriendenloterij.png

Een gift nalaten