Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Voorlichting

Tuinliefhebbers willen vaak hun hobby verbreden, of verdiepen, of allebei. Ze zijn eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor een nog mooiere of gezondere tuin. Adviezen en tips, ook over verantwoord bezig zijn met natuur & milieu, zijn daarom altijd welkom.

Het AVVN geeft via de voorlichting veel praktische adviezen en tips voor de hobbytuinders. Voor de voorlichting zetten wij diverse middelen in. Vaak werken wij nauw samen met deskundigen. Uitgangspunt van onze voorlichtingsactiviteiten is betaalbare informatie aan hobbytuinders aanbieden.

Tijdschrift De Tuinliefhebber

Dit blad verschijnt vier maal per jaar bij het wisselen van de seizoenen, boordevol wetenswaardigheden voor de hobbytuinder. In iedere nieuwe De Tuinliefhebberstaat de inlogcode voor onze website. Met deze inlogcode heeft u toegang tot een uitgebreid systeem van teelt- en tuininformatie

AVVN-website

Deze heeft u al gevonden. Wij hopen u regelmatig terug te zien. Abonnees met een logincode hebben toegang tot het speciale gedeelte van onze website waarop onze Groentjes staan. Dit zijn losbladige informatiebladen met een keur aan tuinonderwerpen. Alles over planten, tuinieren, natuur in de tuin en wat daarbij komt kijken.

Brochures

Wij geven met regelmaat brochures over specifieke onderwerpen uit, zoals over composteren, tuinafval, bemesten, natuurlijk tuinieren.

Lezingen

Voor verenigingen verzorgen wij lezingen over onderwerpen die met (natuurlijk) tuinieren te maken hebben.

Cursussen en workshops

In en rond ons Activiteiten- en Informatiecentrum voor Tuin & natuur organiseren wij met regelmaat cursussen en workshops, zoals de basiscursus natuurlijk tuinieren, bodem en bemesten, snoeien, kruid & onkruid, vlinder- en bijenplanten en geveltuintjes.

Thema-evenementen

Ook organiseren wij in ons Centrum regelmatig evenementen die een speciaal thema hebben. De bekendste is onze jaarlijkse tuinmarkt in juni, waarin allerlei organisaties en bedrijven op het gebied van tuinieren, natuur & milieu hun diensten en producten aanbieden. Maar we kennen ook bijeenkomsten met een speciaal thema, zoals een oogstfeest, of voor kinderen een halloweenparty met pompoenmaskers maken.