Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Dit veld is verplicht in te voeren!

Verberg Dit veld is verplicht in te voeren!

Wachtwoord vergeten? Vul hier uw e-mailadres in. Je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord te creëren.

Error message here!

Terug naar het inlogscherm

Afsluiten
Top

Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren

ZomermarktNatuurlijk tuinieren is een uitdaging voor een steeds groter wordende groep tuinliefhebbers. De combinatie van bezig zijn met je hobby tuinieren en bouwen aan de natuur geeft een grote voldoening. Natuurlijk tuinieren is vaak experimenteren. En als je experimenteert, dan heb je regelmatig vragen en wil je kennis en ervaringen uitwisselen.      

Of misschien zoek je die bijzondere waardplant voor je tuin. Er is vast iemand die daarvan een stek of zaad heeft, maar hoe kom je met die persoon in contact?

Ben je op zoek naar een ontmoetingsplaats waar je met geestverwanten ervaringen kunt uitwisselen, waar je je vragen kwijt kunt en waar je anderen kunt helpen? De Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren is deze ontmoetingsplaats. Een kring waar zowel beginnende als gevorderde hobbytuinders elkaar kunnen vinden. Draag je de natuur een warm hart toe en wil je meer met doen met natuur op je tuin, kom dan bij de Vriendenkring.

 

Wat mag je als vriend(in) verwachten?

  • via e-mail ontvang je regelmatig tips en wetenswaardigheden op het gebied van natuurlijk tuinieren;

  • via e-mail informeren we je over lezingen, cursussen, excursies, bijeenkomsten en andere activiteiten over natuurlijk tuinieren;

  • via e-mail ontvang je onze digitale nieuwsbrief helemaal gewijd aan natuurlijk tuinieren;

  • heb je vragen op het gebied van natuurlijk tuinieren? Wij zorgen, als een spin in het web, dat deze de andere vrienden bereikt;

  • heb je leuke en interessante mededelingen, wij geven deze door aan de anderen; zo houd je elkaar op de hoogte;

  • je komt natuurlijk in aanmerking voor kortingen op producten uit onze tuinshop.

Herken je je in de Vriendenkring en voel je je hierbij thuis, meld je dan aan als vriend(in). Je kunt zonder kosten of verplichtingen vriend(in) worden van de Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren. Je ontvangt dan de nieuwsbrief Natuurlijk Tuinieren.  

De Vriendenkring Natuurlijk Tuinieren is een initiatief van het AVVN.

 Oogstdag